Jimmy Wales admite că accesul liber la informații despre sănătate este strict limitat pe Wikipedia

Fundația noastră precum și alte organizații din comunitatea de sănătate a realizat de mult că Wikipedia funcționează ca o metodă de influențare și control a opiniei publice. Așa cum am invățat în toți acești ani, orice informație științifică pozitivă care se referă la sănătate obținută prim metode naturale, ce este postată pe site-ul enciclopediei, este ștearsă imediat. Dacă vă întrebați de unde vine această politică dictatorială, trebuie să vă îndreptați atenția către fondatorul Wikipedia și autointitulatul ”liderul său spiritual”, Jimmy Wales.

wikipedia-jimmy-wales-behind-barbed-wiresÎn timp ce el se laudă că se luptă pentru obținerea de acces liber la toate informațiile deținute de umanitatea, realitatea este că Wales a fost foarte deschis despre politica sa împotriva medicinei nealopate. Într-un interviu dat site-ului revistei Time, din 2014, acesta a declarat foarte clar că susține modul discriminatoriu în care Wikileaks tratează formele de medicină holistice:

                „Politicile Wikipedia despre acest lucru sunt exacte și corecte. Dacă îți poți publica cercetările în jurnale de medicină respectabile, adică, dacă poți produce dovezi ce sunt replicate prin experimente științifice, atunci Wikipedia va arăta atenția necesară.

Ceea ce nu vom face este să pretindem ca munca unor șarlatani lunatici să fie echivalată cu cea a adevăraților oameni de știință.”

  Mesajul implicit este că numai acești ”șarlatani lunatici” ar practica această formă de medicină. De asemenea, Wales vrea să ne facă să credem că studiile care folosesc metode naturale de vindecare, nu sunt publicate în jurnalele medicale respectabile. Însă, chiar dacă suntem de acord că nu toate formele de medicină alternativă sunt bazate pe studii științifice, cum este Medicina Celulară, există dovezi evidente că Wikipedia refuză să menționeze aceste studii, chiar și atunci când ele există.

Dovezile că cercetarea Drului Rath nu este binevenită pe Wikipedia

Între Februaria 2008 și Aprilie 2009, ajutați de niște voluntari, am încercat să corectăm niște erori fundamentale și declarații vădit părtinitoare, în articolul Wikipedia despre Dr. Rath. Acest lucru s-a dovedit a fi o experiență grăitoare. De multe ori, eforturile noastre au fost întoarse în câteva ore, uneori, chiar câteva minute.  Acest lucru s-a întâmplat chiar și atunci când modificările noastre au fost în acord complet cu regulile Wikipedia.

david-gorskiPentru o vreme, am avut succes în menționarea numeroaselor studii efectuate de Dr. Rath
și echipa sa de cercetare, în jurnalele științifice. Însă, după ce ele au fost reduse la o singură referință, de către David H Gorkski, un oncologist din Statele Unite ce folosește pseudonimul de MastCell pe Wikipedia, toate menționările cercetării Drului Rath au fost scoase de către un profesionist în IT numit Alex Brown, ce are legături cu guvernul Marii Britanii. Se pare că vizitatoriilor Wikipediei nu le este permis să afle că Dr. Rath a fost coautor la peste 100 de studii științifice publicate de Biblioteca Națională de Medicină a Statelor Unite.  Se pare că principalul scop al Wikipediei este defăimarea sa.

Jimmy Wales și prietenii săi

”Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești” este o zicală veche românească și ea se aplică și în cazul lui Jimmy Wales. Soția sa este Kate Garvey, care a lucrat în biroul criminalului de război, Tony Blair, când acesta a fost prim-ministrul Marii Britanii. Atât Blair, cât și sfătuitorul său politic, Alistair Campbell, au fost oaspeți de marcă la nunta lui Wales cu Garvey, în 2012.

cherie-blair-jimmy-walesUn invitat des al Forumului Economiei Mondiale, din Davos, Elveția, Wales a fost introdus în elita financiară mondială în urma unei invitații personale oferite de muzicianul irlandez și susținător al medicamentelor retrovirale, Bono. Toți anii în care Wales a fost invitat la Davos, i-au permis accesul la persoane ca Bill Gates și alți multimiliardari, investitori ai companiilor farmaceutice. Luând acest lucru în considerare, este ușor să ne dăm seama de unde vine această pornire, împotriva remediilor naturale.

Multe persoane din anturajul lui Wales doresc limitarea accesului la cunoștiințele umanității, iar recunoașterea sa asupra tratamentului pe care Wikipedia îl are vizavi de terapiile naturale este o consecință.

http://www4.dr-rath-foundation.org/Newsletter/articles/jimmy-wales-admits-free-access-to-health-knowledge-has-strict-limits-on-wikipedia.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s